Sunra
Sunra

Over ons

SUNRA is een beursgenoteerde onderneming die zich voornamelijk specialiseert in ontwerp, R&D, productie en verkoop van elektrische voertuigen. SUNRA produceert elektrische voertuigen met uitstekende prestaties met de huidige geavanceerde technologie. Deze SUNRA elektrische voertuigen hebben het goedgekeurde certificaat zoals EEG, DOT, CE, EPA en zijn over de hele wereld verspreid.

Ooit een brandend idee bedacht in een garage in Beijing, de hoofdstad van China, is SUNRA snel uitgegroeid tot een internationaal bekend bedrijf voor elektrische voertuigen. Het resultaat is een baanbrekende innovatie op het gebied van elektrische voertuigen die vandaag beschikbaar is voor klanten. Sinds 1999, toen de eerste prototypes werden geproduceerd, nodigt SUNRA experts uit voor een ritje. Sommige dingen kun je beter ervaren dan uitleggen.

Sunra

De missie

SUNRA elektrische voertuigen bieden een uitstekende rijervaring en prestaties met de combinatie van sterk vermogen, nauwkeurige controle en slimme technologie. Focus op kwaliteit is altijd het managementconcept van SUNRA, we zijn toegewijd aan het leveren van hoge prestaties, rijplezier en perfecte veiligheid voor onze bestuurders over de hele wereld. “Integriteit & pragmatisch. Innovative & Enterprising” is ons bedrijfsethos en is de kernovertuiging die de ontwikkeling van elk SUNRA elektrisch voertuig aandrijft.