‘The sky is the limit’, zeggen ze. Maar voor Electric Scooters & Bikes is the road the limit. Bij ons kan je hoogwaardige e-bikesspeedbikese-motoren, e-scooters en zelfs delivery e-scooters kopen die jou keer op keer een onvergetelijke ervaring bezorgen. We bieden tevens alle nodige accessoires aan zodat jij veilig en zorgeloos op het zadel kruipt. Waarom elektrisch? Omdat wij steevast geloven dat dit de toekomst is en omdat we graag samen met jou aan deze ecologische weg willen timmeren.

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Meet our talented team

Over ons

RIK

Rik staat je graag te woord in onze toonzaal. Zijn hart bloeit vooral open als hij zijn passie voor e-motoren kan delen. Samen met Tayler is hij verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstelling van je tweewieler.
Over ons

ANN-SOFIE

Ann-Sofie is verantwoordelijk voor alle administratie. Maar ook in de toonzaal voelt ze zich volledig thuis. Je kan dus steeds bij haar terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zo maak je gegarandeerd de juiste keuze.
Over ons

CHRISTEL

Christel is je eerste aanspreekpunt in de toonzaal. Ze ontvangt je altijd met open armen en een brede glimlach. Op zoek naar een specifieke tweewieler of een bepaald accessoire? Bij Christel ben je in goede handen.
Over ons

TAYLER

Heb je je oog laten vallen op een bepaalde tweewieler? Tayler maakt je voertuig volledig rijklaar. Ook de dienst na verkoop neemt hij graag op zich: je kan altijd op hem rekenen voor onderhoud en herstellingen.
Reportagevideo
Over ons

Electric Scooters & Bikes, dé pionier in elektrische tweewielers

Electric Scooters & Bikes
4.7
Gebaseerd op 65 beoordelingen
powered by Google
Gaelle SakesGaelle Sakes
11:19 04 Jan 24
We kwamen voor een leuke srs kijken en hebben hem uiteraard meegenomen. We komen van ver en werden zeer gastvrij ontvangen. Heel fijn bedrijf, die echt de tijd voor je neemt.
Greta SaelensGreta Saelens
18:00 12 Dec 23
Heb de mijne juist gehaald supervriendelijke mensen en degelijke uitleg
Geert GervoyseGeert Gervoyse
20:40 14 Sep 23
Tevreden over de aankoop van mijn 2de hands scooter. Klein mankement werd onder garantie vakkundig hersteld.
Jolien FeysJolien Feys
08:39 01 Sep 23
Heel tevreden van onze nieuwe E-scooter! Supervriendelijke dame en fijne opvolging nadien. We voelen ons gerust dat er na onze aankoop ook een goede service zal zijn. Dank je wel!
Dieter HouvenaeghelDieter Houvenaeghel
15:11 15 Jul 23
Zeer vriendelijke eigenaars met kennis van zaken. Fijne testrit mogen doen.
Tine VanwijnsbergheTine Vanwijnsberghe
06:52 07 Jul 23
Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zeer tevreden over mijn aankoop. Vlotte en persoonlijke service!
Anna OlszewskaAnna Olszewska
19:24 06 Jun 23
Speciaalzaak, doen enkel elektrische bromfietsen. Eerlijke uitleg gehad zonder opdringerig te zijn. Ook na aankoop zeer fijne ontvangst en neemt men nog de tijd voor de klant.
Johan DayJohan Day
19:20 06 Jun 23
We kochten bij hun een elektrische scooter van het merk Segway. Ondanks vertragingen met de levering buiten hun wil om deed men heel veel moeite naar oplossingen. Heel goed gevoel bij deze mensen, en erg tevreden van de aankoop.
Patrick D'haenePatrick D'haene
08:23 25 May 23
Onderhoud Elek scooter laten uitvoeren; top - ging veel verder; zelfs de staander werd bijgewerkt🤩! Top-service!
Mieke DesoeteMieke Desoete
18:06 18 Mar 23
Heel vriendelijk ontvangst, de eigenaars nemen alle tijd om op je vragen te antwoorden en de nodige info te geven. Ruime keuze aan e-bikes en e-scooters. De servies na verkoop is super.
Ann-Sofie HanneAnn-Sofie Hanne
08:19 17 Jan 23
Grootste speciaalzaak in elektrische scooters en elektrische motoren. Ruime keuze en mogelijkheid om een testrit te maken.Bovendien kan je er ook terecht voor onderhoud en herstellingen.
chloe decoenechloe decoene
11:28 11 Jan 23
Super tevreden van mijn elektrische fiets, dankjewel voor de vlotte service! Alsook perfect onderhoud en als er al iets is, staan jullie steeds paraat ! Ik kan jullie enkel maar aanbevelen!
js_loader
Over ons

Grootste speciaalzaak in elektrische tweewielers

Electric Scooters & Bikes is veruit de grootste speciaalzaak in elektrische tweewielers in België. Wat in 2012 startte met een klein winkeltje van 50 m2 te Brugge groeide in 2019 al snel uit tot een immense toonzaal van maar liefst 600 m2 in Hooglede-Gits, vlak bij Roeselare. Je vindt er een hemelsbreed aanbod van e-bikesspeedbikese-motoren en accessoires van vooraanstaande merken. Daarnaast kan je zowel e-scooters kopen voor particulieren als voor professionelen zoals koeriers, postbodes, politieagenten, ambtenaren en dienstverleners. Onze showroom is makkelijk bereikbaar via de afrit van de E403 en je kan er gratis parkeren voor de deur.

Over ons
Over ons

Familiebedrijf met klantgerichte service

Electric Scooters & Bikes is een rasecht familiebedrijf dat garant staat voor een betrouwbare en persoonlijke service. Je kan altijd bij de zaakvoerders zelf terecht als je vragen hebt of nood hebt aan een adviesgesprek. Zij zijn steeds in de zaak aanwezig om jou door jouw keuzetraject te loodsen, van a tot z. Zo kan jij je e-bike, speedbike, e-motor of e-scooter kopen met een gerust hart.

Over ons
Over ons

Jarenlange ervaring en technische knowhow

Onze experten zitten al jaren in het vak. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring in elektrische motoraansturingen en ruim 10 jaar ervaring in elektrische tweewielers. Alle zaakvoerders binnen ons familiebedrijf hebben bovendien hun eigen skills en specialisaties, of dat nu motortechniek of boekhouding is. Maar daar stopt onze kennis niet. We blijven ons voortdurend bijscholen om de boot (of tweewieler) niet te missen en op de hoogte te blijven van de nieuwste evoluties. Bovendien hebben we zelf al onze voertuigen getest, dus we weten perfect waarover we spreken. Bij Electric Scooters & Bikes zit je dus écht op de juiste plek om je e-bike, speedbike, e-motor, e-scooter of delivery e-scooter te kopen.

Over ons
Over ons

Ecologische en toekomstgerichte mindset

Zorgdragen voor het milieu staat bovenaan op onze to-do-lijst. Dat is ook een van de redenen waarom er in ons gamma enkel elektrische voertuigen te vinden zijn. Maar we gaan graag nóg een stapje verder om ons steentje bij te dragen aan een groener milieu. Vanaf mei 2022 plaatsen we maar liefst 82 zonnepanelen op ons dak en installeren we een laadpaal op ons terrein. Daar kan jij makkelijk jouw e-bike, speedbike, e-motor, e-scooter of delivery e-scooter opladen.

Betrouwbare service om jou op weg te helpen

Geen idee welke e-motor of e-scooter je moet kopen? Electric Scooters & Bikes veegt al je zorgen van de baan. Met onze technische vakkennis adviseren we je steeds deskundig, op een eerlijke en transparante manier. We nemen er alle tijd voor om jou optimaal te begeleiden in jouw keuze en zoeken steeds naar de juiste oplossing. We onderzoeken samen jouw doelstellingen, stijlvoorkeuren en wensen op vlak van autonomie, snelheid en budget. Zo kan je altijd de beste e-bike, speed pedelec, e-motor of e-scooter kopen. Nadien bekijken we samen nog even welke accessoires jij zeker nodig hebt om veilig én wettelijk correct rond te toeren.

Toch niet helemaal overtuigd? Is het moeilijk om een knoop door te hakken? Dan kan je bij ons gratis en vrijblijvend elektrische tweewielers testen voor ongeveer 20 minuten. Daarnaast kan je onze e-scooters niet alleen kopen, maar ook huren via een van onze partners: Scoot & Food in Diksmuide of B&B Abalona in Dendermonde. Op die manieren kan je onze voertuigen op je gemak ontdekken en vergelijken. Zo maak jij gegarandeerd de juiste keuze, no doubt about that.

Heb je je favoriete tweewieler gekozen? Dan maken wij hem steeds volledig rijklaar tegen betaling. De kost hiervoor is afhankelijk van het voertuig en dekt:

 • transport van de leverancier tot bij ons
 • administratieve kosten, zoals inklaring douane en aanvraag E705-formulier (aanvraag tot inschrijving) (niet bij e-bikes)
 • preregistratie van je voertuig (niet bij e-bikes)
 • uitpakken en rijklaar maken van je voertuig
 • monteren van de nodige accessoires

We rekenen bovendien een milieubijdrage aan voor de accu van je gekozen voertuig. De kostprijs hangt af van het gewicht van de accu en verschilt dus per voertuig. Voor elke nieuwe accu die je aankoopt, betaal je een nieuwe milieubijdrage.

Heb je beslist om een e-bike, speedbike, e-motor of e-scooter te kopen en wens je een opknapbeurt in te plannen? Geen zorgen, je kan ons team altijd inschakelen om jouw elektrische tweewieler volledig in orde te zetten. Het is bijvoorbeeld interessant om je elektrische tweewieler tijdens de winter te laten onderhouden zodat hij helemaal spring- en summerproof is. Voor professionelen bieden we ook onderhoudscontracten aan.

Plan zelf een onderhoud in

Een e-bike, speedbike, e-motor of e-scooter kopen bij Electric Scooters & Bikes betekent genieten van een betrouwbare aftersalesservice. Heb je een accident gehad en zijn bepaalde onderdelen van je voertuig kapot? Ervaar je technische problemen met je elektrische tweewieler? Dan kunnen we hem voor jou herstellen (tegen betaling als het niet onder de garantie valt). We bieden bovendien vervangtoestellen aan zodat jij nooit zonder elektrische tweewieler komt te zitten.

Met onze eigen transportdienst proberen we jou optimaal te ontzorgen. Heb je een e-bike of e-scooter gekocht op de webshop of in onze toonzaal? Dan kan je ervoor kiezen om hem tegen betaling te laten leveren bij jou thuis. Opteer je voor een onderhoud of herstelling? Dan kunnen we je defecte voertuig bij jou ophalen, bij ons ter plaatse opknappen of repareren en nadien terugbrengen. Efficiënt én handig! Kom je je elektrische tweewieler toch liever zelf bij ons ophalen, dan laden we hem steeds volledig op zodat jij zorgeloos thuis geraakt.

Over ons
Over ons
Over ons

E-bike, speedbike, e-motor of e-scooter kopen? Voor elk wat wils!

Bij Electric Scooters & Bikes kan je zowel e-bikesspeedbikese-motorene-scooters als delivery e-scooters kopen. Ze brengen je allemaal razendsnel en comfortabel naar je bestemming, waardoor ze ideaal zijn om bijvoorbeeld je woon-werktraject te overbruggen. Ze verbeteren daarnaast je fysieke en mentale gezondheid, zijn financieel voordelig én goed voor het milieu. Maar wat zijn nu precies de verschillen tussen deze elektrische tweewielers? We gieten ze voor jou in een handig overzicht.

 • aandrijving: deels elektrisch, je moet zelf nog meetrappen
 • maximumsnelheid: 25 km/u
 • actieradius: 60 à 100 km, maar kan oplopen tot 180 km met zwaardere batterijen
 • maximumvermogen: 0,25 kW
 • aandrijving: deels elektrisch, je moet zelf nog meetrappen
 • maximumsnelheid: 45 km/u
 • actieradius: 60 à 100 km, maar kan oplopen tot 150 km met zwaardere batterijen
 • maximumvermogen: 4 kW
 • aandrijving: volledig elektrisch
 • maximumsnelheid: 25 km/u bij klasse A, 45 km/u bij klasse B
 • actieradius: 40 à 60 km, maar kan oplopen tot 200 km met zwaardere batterijen
 • maximumvermogen: 4 kW
 • aandrijving: volledig elektrisch
 • maximumsnelheid: meer dan 45 km/u
 • actieradius: 70 à 90 km, maar kan oplopen tot 350 km met zwaardere batterijen
 • maximumvermogen: 11 kW bij categorie B of A1 en meer dan 11 kW bij categorie A2 en A