Ecooter
Ecooter

 

Al meer dan 25 jaar is Ecooter actief in de motor- en scooterbranche. Hun doel is de ultieme rijervaring naar jou toe te brengen aan een scherpe prijs. Het motto is dan ook niet voor niets “exceeding expectations”.

Met de modellen van Ecooter weet u zeker dat uw verwachtingen worden overtroffen. De prijs-/kwaliteit verhouding is dan ook ongekend. Dit bereiken ze door enkel gebruik te maken van de meest hoogwaardige onderdelen en deze in grote aantallen in te kopen. Met een Ecooter ben je verzekerd van optimale eigenschappen aan een scherpe prijs.

Ecooter
Ecooter

Unieke innovaties

Ecooter gaat verder waar andere merken stilstaan. Zo optimaliseren ze de elektrische scooters voortdurend op basis van een uitgebreid onderzoek en vele tests. Zo is de Ecooter voorzien van een elektrische middenmotor met unieke overbrenging, waar vele andere merken gebruik maken van de motor direct op het achterwiel. Hierdoor is de overbrenging vele malen soepeler en gaat de motor efficiënter om met zijn energie, wat ten voordele is van de actieradius.

Door deze en andere innovaties kunnen wij een ervaring bieden die je nergens anders zal vinden.