Horwin
Horwin

De missie

COMFORT EN DESIGN ONTMOET HIGH-TECH EN VEILIGHEID

Bij HORWIN zijn we ervan overtuigd dat elektrische mobiliteit de toekomst is. Innovaties, kwaliteit en betrouwbaarheid staan ​​centraal.

Bij HORWIN bundelen we het beste van twee werelden: Nergens anders zijn de eisen en normen voor producten zo hoog als in Europa. Nergens zijn de technologische ontwikkelingen op het gebied van e-mobiliteit zo ver gevorderd als in China.

Het logische gevolg: ons hoofdkantoor, waar de voertuigen worden ontworpen en geproduceerd, bevindt zich in China. Ons Europese verkoopcentrum is gevestigd in Oostenrijk, dat ook sterk betrokken is bij voertuigontwikkeling.

Bij HORWIN ontwerpen we onze voertuigen speciaal voor klanten in Europa. De focus ligt op grotere carrosserieën met hogere bestuurdersgewichten voor de anatomisch grotere Europeanen. Ook op het gebied van materiaalkwaliteit, comfort, design, veiligheid en betrouwbaarheid hanteren wij de hoogste normen. Eindelijk high-tech en praktische innovaties, die geschikt zijn voor dagelijks gebruik, zetten de typische HORWIN-stempel op de voertuigen.