Segway
Segway

Het verhaal

Het is allemaal begonnen bij het Independence IBOT™ Mobility System, een zelfbalancerend mobiliteitsapparaat dat gebruikers in staat stelt om trappen op en af te gaan, en oneven oppervlakken te kunnen beheersen. Daarna is de gedachte ontstaan dat zo’n evenwichtsapparaat voor veel meer mensen mogelijkheden biedt.

Al snel volgende de elektrische steps van Segway-Ninebot. Het gecombineerde bedrijf richt zich op onderzoek, ontwikkeling, ontwerp, productie, distributie en verkoop van transportproducten voor korte afstanden, met strategische hoofdkantoren in de Verenigde Staten, Nederland en Beijing, en productiecentra in de Verenigde Staten en China.

Segway en Ninebot zijn toegewijd om robotische oplossingen, zoals spraakbediening en gezichtsherkenning, voor zowel bestaande technologieën als toekomstige concepten te integreren in het dagelijks leven. We willen producten maken die interactief zijn en een slimmere manier van leven.

Segway
Segway
Segway
Segway
Segway

De missie

Als marktleider in elektrische mobiliteit is het altijd de visie van Segway geweest om duurzame korteafstandsalternatieven te maken. Vandaag de dag gebruiken steeds meer mensen de producten van Segway als een milieuvriendelijk alternatief voor korte ritjes die doorgaans werden gemaakt met de auto. Doordat er geen uitstoot is tijdens het rijden kan een Segway-product ook perfect binnen gebruikt worden.

Om de positie van marktleider in elektrische mobiliteit te behouden, ontwikkelde Seway-Ninebot in 2020 ook de elektrische scooters.