Yadea
Yadea

Yadea – Electrify your life

De Yadea groep is één van de allergrootste fabrikanten van tweewielers in de wereld. Al 20 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt Yadea elektrische scooters.

Ons moederbedrijf – Yadea Group – is een hoogwaardige fabrikant van elektrische tweewielers die de ontwikkeling, productie en verkoop van elektrische fietsen, elektrische bromfietsen, elektrische motorfietsen, elektrische kickscooters en hun accessoires integreert. Met nieuwe en speciaal voor de Europese markt ontwikkelde modellen, willen ze voor iedereen een betaalbare, elektrische scooter.

Ze willen jou inspireren naar een groenere reis-oplossing. Onze visie is dan ook om toonaangevende oplossingen voor elektrische voertuigen (EV’s) te creëren door innovatieve technologieën te ontwikkelen, die voldoen aan de internationale normen voor veiligheid en kwaliteit en deze zelfs overtreffen. Toegewijd aan een nieuwe generatie van milieubewuste reizigers en voorop lopen in de ontwikkeling van de elektrische tweewielige voertuigindustrie.

Yadea
Yadea
Yadea